Karate

“El secreto del combate reside en el arte de dirigirlo.”

El karate Sankukai es una combinació dels principis de judo, aikido, karate shito ryu i karate shukokai. Es va iniciciar al 1971 a França per Soke Yoshinao Nambú nascut a Kobe , Japó al 1943. Més tard va fundar el Nambudo.

Literalment el nom de Sankukai vol dir san= tres, ku=elements, kai=escola; l’escola dels tres elements.

El símbol del Sankukai son tres cercles concéntrics, dos vermells i un blanc, representen terra, lluna i sol, o cos , ment i esperit. La idea es establir una relació armónica amb el enemic fent ús de la seva força contra ell mateix mitjançant la esquiva, bloquejos circulars, cops de puny,  patades, així com defensa personal, girs, agafaments, luxacions, projeccions i submissions.

La esquiva i el treball en equip son característiques del sankukai que el fan diferent a altres estils. Aquets trets fan q l’alumne pugui practicar i assolir des d’un bon principi els conceptes de distancia, timming, control, precisió, així com la habilitat per desplaçarse envers una situació de perill.

 

Sensei Jose luis Cabezuelo és practicant de karate des que va començar fa més de 30 anys. Actualment és 4rt dan per la Federació Catalana de Karate i ha competit durant mes de 25 anys, sobretot a categoría de kumite, arribant a conseguir titols com el de 1er classificat a la World Cup iba a Anglet 2015, categoria de veterans, 1er classificat al campionat de catalunya senior fck 2010, 1 er clasificat al 16é open international i 23é campionat Nacional 2015 Torrent, Feuam memorial Angel Duato,1er classificat al 14é campionat de Espanya de clubs karate WUKO, 2017 barberà del Vallés.

Pel recorregut de la vida també ha tingut ocasió de practicar kick boxing, uechi ryu i goyu ryu i competir en diversos campionats de goyu ryu assolint podiums en molts d’ells.

Jose luis Cabezuelo és diplomat en magisteri d’Educació Física i Llicenciat en ciéncies de l’ activitat física i l’esport. A més es monitor de karate nivell 2 per la FCK.

Alumne del pioner del karate a Espanya Sensei Antonio Casas 9é dan, també ha tingut el honor de rebre classes d’altres grans mestres com Jordi Ferrando, Manuel Francàs ,  Jordi Edo o Paco Romero.

Amb l’objectiu de fomentar el karate com a mitjà per mantenir un cos, una ment i un esperit saludable i en armonia amb els altres, al dojo umiten duem a la pràctica els preceptes del dojo kun o normes del dojo tradicionals de karate;

-Dojo kun

Hitotsu! Jinkaku kansei ni tsutomuro koto

-Perfeccionar el caràcter.

Hitotsu! Makoto no michi o mamuro koto

-Èsser correcte, lleial i puntual.

Hitotsu! Doryoko no seishin o yashinan koto

-Superarse, esforçarse.

Hitotsu! Reigi o monsuru koto

-Respetar als altres.

Hitotsu! Kekki no yu o imashimuru koto

-Abstenirse de conductes violentes.

En resum practiquem un karate en tots els seus vessants…

Creixent en recursos pràctics de cara a la autoprotecció i defensa, practicant tant les innovadores tècniques d’esquiva i girs així com les del karate tradicional, l’entrenament de dits valors és present en la manera de fer de cada sessió.

Si desitjes més informació contactans

Horaris

Dilluns 20:00 a 21:15 Hores
Dimecres 20:00 a 21:15 Hores
Divendres 20:00 a 21:15 Hores
Ir arriba