Les 5 ferides de la infantesa

Les 5 ferides de la infantesa

Comparteix amb nosaltres el taller de les 5 ferides de la infància, identifica les teves ferides i com sanar el teu nen/a interior d’una forma subtil. Tanmateix, en el cas de tenir fills, podràs aprendre com evitar que les pateixin.

Vicenta Romero Llicenciada en Farmàcia i Terapeuta sistèmica, ens explicarà com identificar-les i viure-les d’una forma amorosa.

Què són les ferides emocionals de la infància? Les ferides emocionals de la infància són una lesió afectiva que ens limita i evita que portem una existència plena, les seves petjades ens deixen una herència tan profunda que pot incapacitar i/o dificultar les relacions personals, i la majoria de les ocasions no som conscients de com ens afecta i condiciona la nostra vida.

Molts de nosaltres tenim una o varies petjades, és mes freqüent del que pensem.
Es manifesten d’infinites formes: ansietat, depressió, fracàs en les relaciones afectives, desconfiança, por, inseguretat pensaments obsessius, vulnerabilitat, problemes de la son, actitud defensiva…
Anima’t i vine a descobrir quina petjada o petjades predominen en tu i com poden ajudar-te a millorar les teves vivències emocionals.

Per mes informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
Ens agradaria compartir amb vosaltres aquesta experiència.

666 32 00 86 / 607 85 40 65 zen.silence.therapy@gmail.com instagram

Ir arriba